Zalando

Antal stemmer: 235. Vurdering: 3.3 / 5

Zalando er en af Europest største online mode forhandler og tilbyder en omfattende shopping oplevelse for alle fodtøj og mode behov. 

Læs mere >>

Gyldige Zalando rabatkoder i Marts 2018 :

Indtast din e-mail og få gratis Zalando rabatkoder. Gå ikke glip af nye Zalando rabatkoder!

0

Gyldig fra: 2018-03-17 Gyldig til: 2018-03-18

only today Kun i dag!

15% rabat

15% rabat - Weekendtilbud: Zalando rabatkode giver dig yderligere 15% rabat på hele børnesortimentet (både nye og i forvejen nedsatte varer) ved køb af mindst 500,- kroner. Gælder kun indtil d. 18. marts 2018.

0

Gyldig fra: 2017-12-10 Gyldig til: Ukendt

Op til 40% rabat

Op til 40% rabat - Designerudsalg begynder i dag i webshoppen til Zalando.dk. Shop designermode til nedsat pris!

KLIK FOR RABAT
38

Gyldig fra: 2017-11-28 Gyldig til: Ukendt

Op til 70% rabat

Op til 70% rabat - Outlet: I Zalando outlet finder du masser af helt vanvittige tilbud på tusindvis af gode varer (tøj, sko, accessories og sport) til kvinder, mænd og børn med indtil 70% rabat. Find de varer som passer bedst til dig, før de forsvinder. Klik her for at gå direkte til outlet!

KLIK FOR RABAT
Dame sport SS16 300x250 gif

Zalando
Zalando er en af Europas største online mode forhandler og er endelig kommet til Danmark. Zalando tilbyder sine kunder en omfattende shopping oplevelse for alle deres fodtøj og mode behov. Zalando's mål er at tilbyde kunderne en bred vifte af cutting-edge sko og modeprodukter med fremragende kundeservice og fordelene ved en let og sikker online shopping oplevelse.

Sortiment
Hos Zalando finder du mere end 80.000 produkter indenfor sko, mode, accessories, sportsudstyr og hjem fra internationale mærker som Benetton og Adidas, men også unikke mærker så som Mint & Berry og Z-labels, mærker der ikke kan købes i butikkerne.

Returforsendelsen ved bytte eller returnering
Returfragt er naturligvis også gratis. I hver pakke ligger der en returlabel, hvormed du kan returnere varen gratis via Post Danmark.

30 dages returret
Zalando tilbyder en udvidet returret på 30 dage!

Hurtig forsendelse
Zalando sender ordrene gennem Post Danmark, så snart Zalando har modtaget bestillingerne. Ordren leveres indenfor 2-5 hverdage.

Betalingsformer
Det er muligt at betale via bankoverførsel, regning, PayPal og med betalingskort.

Mere end 1.500 mærker
Hos Zalando tilbyder Zalando et kæmpe udvalg af mærker, ud over gængse mærker som Vila og Levi's® har Zalando  også eksklusive mærker som Bruuns Bazar og Versace. Dette udvides konstant så du altid en grund til at komme igen.

På Zalando, vil du finde store internationale mærker som DKNY, Ralph Lauren, Nike og mere, samt eksklusive modemærker som Prada, See by Chloe og Versage. Nye linjer bliver tilføjet hele tiden, så du altid vil have nye grunde til at komme tilbage.

I webshoppen til Zalando behøver du ikke betale en øre for forsendelse af dine ordrer. Zalando forstår at valg er vigtige og online sko og tøj køb ikke altid arbejder ud. Dette betyder ikke noget for Zalando . På Zalando kan du returnere varene gratis tilbake, op til 30 dage fra modtagelsen.