Zalando

Antal stemmer: 217. Vurdering: 3.3 / 5

Zalando er en af Europest største online mode forhandler og er endelig kommet til Danmark. Zalando tilbyder sine kunder en omfattende shopping oplevelse for alle deres fodtøj og mode behov. 

Læs mere >>

Gyldige Zalando rabatkoder i Oktober 2017 :

Indtast din e-mail og få gratis Zalando rabatkoder. Gå ikke glip af nye Zalando rabatkoder!

82

Gyldig fra: 2017-10-01 Gyldig til: 2017-10-31

10% rabat

Eksklusiv

10% rabat - Eksklusiv rabatkode i samarbejde med Zalando.dk kun for brugere af Rabatkoder.com. Køb sko og tøj fra velkendte mærker med vores rabatkode og få 10% rabat ved køb for mindst kr 750,-. Koden gælder én gang per kunde (for nye kunder) t.o.m. d. 31. oktober 2017 og kan ikke kombineres med andre rabatter (nedsatte varer) og rabatkoder eller bruges til at købe gavekort. Rabatkoden kan ikke genbruges ved returnering og nogle mærker er udelukket fra tilbuddet. Zalando tilbyder gratis fragt på alle ordrer!

38

Gyldig fra: 2017-10-09 Gyldig til: Ukendt

Op til 50% rabat

Op til 50% rabat - Udsalg: Udsalget er startet i webshoppen til Zalando.dk. Masser af helt vanvittige tilbud på tusindvis af gode varer (tøj og sko) med indtil 50% rabat. Klik her for at gå direkte til udsalget. Tilbuddet gælder indtil d. "ukendt". Find de varer som passer bedst til dig, før alle andre får muligheden!

KLIK FOR RABAT
Dame sport SS16 300x250 gif

Zalando
Zalando er en af Europas største online mode forhandler og er endelig kommet til Danmark. Zalando tilbyder sine kunder en omfattende shopping oplevelse for alle deres fodtøj og mode behov. Zalando's mål er at tilbyde kunderne en bred vifte af cutting-edge sko og modeprodukter med fremragende kundeservice og fordelene ved en let og sikker online shopping oplevelse.

Sortiment
Hos Zalando finder du mere end 80.000 produkter indenfor sko, mode, accessories, sportsudstyr og hjem fra internationale mærker som Benetton og Adidas, men også unikke mærker så som Mint & Berry og Z-labels, mærker der ikke kan købes i butikkerne.

Returforsendelsen ved bytte eller returnering
Returfragt er naturligvis også gratis. I hver pakke ligger der en returlabel, hvormed du kan returnere varen gratis via Post Danmark.

30 dages returret
Zalando tilbyder en udvidet returret på 30 dage!

Hurtig forsendelse
Zalando sender ordrene gennem Post Danmark, så snart Zalando har modtaget bestillingerne. Ordren leveres indenfor 2-5 hverdage.

Betalingsformer
Det er muligt at betale via bankoverførsel, regning, PayPal og med betalingskort.

Mere end 1.500 mærker
Hos Zalando tilbyder Zalando et kæmpe udvalg af mærker, ud over gængse mærker som Vila og Levi's® har Zalando  også eksklusive mærker som Bruuns Bazar og Versace. Dette udvides konstant så du altid en grund til at komme igen.

På Zalando, vil du finde store internationale mærker som DKNY, Ralph Lauren, Nike og mere, samt eksklusive modemærker som Prada, See by Chloe og Versage. Nye linjer bliver tilføjet hele tiden, så du altid vil have nye grunde til at komme tilbage.

I webshoppen til Zalando behøver du ikke betale en øre for forsendelse af dine ordrer. Zalando forstår at valg er vigtige og online sko og tøj køb ikke altid arbejder ud. Dette betyder ikke noget for Zalando . På Zalando kan du returnere varene gratis tilbake, op til 30 dage fra modtagelsen.

Zalando Rabatkode
På Rabatkoder.com/Zalando kan du finde en Zalando rabatkode, som vil give dig rabat i webshoppen til Zalando. Spar penge hos Zalando, brug vores Zalando rabatkoder. Alle kan bruge en Zalando rabatkode der er anført på denne Zalando rabatkodeside. Kan du ikke finde en gyldig Zalando rabatkode, der virker? Tvivl ikke, venligst tilføj din e-mail på toppen af ​​denne Zalando rabatkodeside, så vil vi sende dig en Zalando rabat, når vi tilføjer en ny Zalando rabatkode på denne side.

Zalando Rabat & Zalando Tilbud
Udover Zalando rabatkoder vil du finde nogle Zalando kampagner og tilbud fra Zalando. Føj os til dine favoritter, så du kommer forbi her når du køber ind for sko og tøj online på Zalando. Spar penge ved at bruge en Zalando rabatkode fra Rabatkoder.com.