Nelly

Antal stemmer: 94. Vurdering: 3.5 / 5

Nelly.com er en af nordens største onlinebutikker for folk med interesse for mode. Undertøj, accessories, tøj, badetøj og skønhedsprodukter fra hundredevis forskellige mærker. Nelly.com bliver opdateret med nyheder hver dag.

Læs mere >>

Indtast din e-mail og få gratis Nelly rabatkoder. Gå ikke glip af nye Nelly rabatkoder!

3

Gyldig fra: 2016-12-29 Gyldig til: Ukendt

Op til 80% rabat

Op til 80% rabat - Udsalg: Nelly.com kører udsalg med indtil 80% rabat på alle udsalgsvarer i webshoppen. Klik dig gennem denne rabatkupon til salgsafdelingen med tusindvis af produkter fra sæsonens hede mærker og trender. Nedsatte priser er vist i rødt på kampagnesiden, ingen Nelly rabatkode er nødvendig!

KLIK FOR RABAT
32

Gyldig fra: 2013-11-19 Gyldig til: Ukendt

FRI FRAGT

FRI FRAGT - Nelly.com tilbyder dig lige nu gratis fragt ved køb af mindst 199,- kroner. Skal du købe tøj, sko, kjoler og lingeri eller gaver fra Nelly.com bør du placere din ordre for mere end 199,- kroner for at spare fragtomkostninger. Hurtig levering indenfor 2 til 5 dage. Du kan også handle dine favoritter nu, men udsætte betalingen indtil senere hvis du vil!

KLIK FOR RABAT

Udløbne eller usikre kuponer :

7

Gyldig fra: 2016-11-24 Gyldig til: 2016-11-28

Op til 25% rabat

Op til 25% rabat - Black Friday-tilbud: Nelly rabatkode giver dig op til 25% rabat på hele sortimentet i anledning af Black Friday (ikke udsalgsvarer og udvalgte mærker er udelukket). Desuden lancerer Nelly.com deals med op til 80% rabat hver time i løbet af Black Friday. Skynd dig, rabatkoden udløber ved kl. 23:59 d. 25. november 2016. Glem ikke at Nelly.com også tilbyder gratis fragt på ordrer over 199,- kroner! Rabatkoden er udvidet og gælder nå indtil Cyber Monday d. 28. november 2016.

22

Gyldig fra: 2017-01-22 Gyldig til: 2017-01-22

3 FOR 2 + 80% rabat

3 FOR 2 + 80% rabat - Nelly.com kører udsalg med op til 80% rabat. I 24 timer vil du få 3 for 2 på alle udsalgsvarer ved hjælp af Nelly rabatkoden. Indtast koden ved kassen for at få en ekstra rabat. Skynd dig og sikre dine favoritter før andre tager disse! Gælder kun indtil d. 23. januar 2017, kl. 23:59.

32

Gyldig fra: 2017-01-20 Gyldig til: 2017-01-22

20% rabat + 80% rabat

20% rabat + 80% rabat - Som bruger af Rabatkoder.com får du lige nu chance til at få yderligere 20% rabat på alle bomberjakker hos Nelly.com, varer der allerede er reduceret med op til 80%. Skynd dig, Nelly rabatkode er kun gyldig indtil d. 22. januar 2017, kl. 23:59.

2

Gyldig fra: 2017-01-18 Gyldig til: 2017-01-19

2 FOR 1

2 FOR 1 - Bliv klar til festlighederne! Denne weekend byder Nelly.com 2 for 1 på party outfits i udsalget. Nelly rabatkode gælder indtil d.19. januar 2017 kl. 10:00. Du finder party outfits fra kendte mærker. Klikk her for at se hele udvalget!

9

Gyldig fra: 2016-12-24 Gyldig til: 2016-12-24

24% rabat + FRI FRAGT

24% rabat + FRI FRAGT - Julerabat: Dagens låge i julekalenderen til Nelly.com giver dig en Nelly rabatkode på 24% der gælder alle produkter til fuld pris i webshoppen, uanset ordrens værdi. Nogle mærker kan være udelukket fra tilbuddet. Skynd dig, rabatkoden gælder kun t.o.m 24. december 2015, kl. 23:59. Gratis fragt på alle ordrer over 199,- kroner.

46

Gyldig fra: 2016-12-22 Gyldig til: 2016-12-28

Op til 60% rabat

Op til 60% rabat - Nelly Sale: Brug Nelly VIP kode fra denne rabatkupon og få adgang til udsalget før alle andre. Sikre dine favoritter blandt udsalgsvarer (VIP-adgang) med op til 60% rabat og smug-shop før alle andre. De bedste tøj forsvinder først, så vær hurtig!

3

Gyldig fra: 2016-12-17 Gyldig til: 2016-12-18

25% rabat

25% rabat - Brug Nelly rabatkode og få 25% rabat når du køber fra NLY Brands til fuld pris. Rabatkoden gælder indtil d. 18. december 2016, kl. 23:59. Kan ikke kombineres med allerede nedsatte udsalgsvarer!

1

Gyldig fra: 2016-11-21 Gyldig til: 2016-11-21

Op til 80% rabat

Op til 80% rabat - Black Friday Week: Webshoppen til Nelly.com tyvstarter Black Friday og kører fede deals hver dag hele ugen med op til 80% rabat på Nelly Faves. Klik her for at se dagens tilbud. Gælder indtil d. 25. november 2016.

KLIK FOR RABAT
1

Gyldig fra: 2016-06-01 Gyldig til: 2016-06-01

Op til 24% rabat

Op til 24% rabat - Lige nu tilbyder webshoppen til Nelly.com jer op til 24% rabatt på hele sortimentet (minker med 1% for hver time). Klik her for at se udvalget. Nelly Pink Friday rabatkode gælder indtil d. 1. juni 2016, kl. 23:59.

0

Gyldig fra: 2016-05-08 Gyldig til: 2016-05-10

2 FOR 1

2 FOR 1 - Shop varer fra nogle af Nelly.com egne NLY trandmærker: NLY One, NLY Trend, NLY Design, NLY Blush, NLY Beach, NLY Eve, NLY Sport, NLY Lingerie og NLY Shoes og brug Nelly rabatkode i kassen, vips så får du den billigste med købet ved køb af 2.. Rabatkoden gælder indtil d. 10. maj 2016, kl. 10:00.

5

Gyldig fra: 2016-04-13 Gyldig til: 2016-04-14

10% rabat + 20% rabat

10% rabat + 20% rabat - Nelly rabatkode giver dig 2 rabatter. Se og shoppe dine forårsnyheder nu! Nelly rabatkode giver dig 10% rabat på ved køb af mindst 3 udsalgsvarer eller 20% rabat ved køb af mindst 6 udsalgsvarer i webshoppen. Brug Nelly rabatkode fra denne rabatkupon ved kassen inden d. 14. april 2016, kl. 10:00 for din rabat.

28

Gyldig fra: 2016-03-18 Gyldig til: 2016-03-22

10% rabat + 50% rabat

Eksklusiv

10% rabat + 50% rabatEksklusiv rabatkode i samarbejde med Nelly.com for brugere af Rabatkoder.com. Nelly rabatkoden giver dig yderligere 10% rabat på Vero Moda, VILA og ONLY​ (udvalgte varer fra mange forskellige kategorier). Klik her for at se hvilke produkter rabatkoden gælder. Brug koden inden d. 22. marts 2016 for din rabat! Kun med os!

33

Gyldig fra: 2016-03-08 Gyldig til: 2016-05-18

15% rabat

15% rabat - Forårstilbud: Unik rabatkode fra Nelly.com giver dig 15% rabat på forår- og sommernyheder (SS16) i webshoppen. Nogle udvalgte brands er udelukket fra tilbuddet. Åbn denne rabatkupon til at se forår- og sommernyheder hos Nelly.com og spar 15% på alle tøj med Nelly rabatkoden indtil midnat til søndag. Skynd dig, gælder kun t.o.m. d. "ukjent".

9

Gyldig fra: 2015-05-30 Gyldig til: 2015-05-31

20% rabat + FRI FRAGT

20% rabat + FRI FRAGT - Nelly.com giver dig en rabatkode på 20%. Indtast Nelly rabatkode ved kassen og få 20% rabat på hele sortimentet i webshoppen. Skynd dig, koden gælder kun indtil kl. 23:59 søndag d. 31. maj 2015. Gratis fragt ved køb for mindst 100,- kroner. Gælder ikke Elvine, Tiger, UGG Australia, Prime Boots, Vans, By Malene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger, Carin Wester, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Parajumpers, Alpha Industries, BLK Denim, Dagmar og J Lindeberg.

4

Gyldig fra: 2015-05-04 Gyldig til: 2015-05-11

Op til 50% rabat

Op til 50% rabat - Nelly Secret VIP Room! Brug Nelly rabatkode for at få adgang til Nelly VIP værelse. Et hemmeligt værelse, der er fyldt med mode til fantastiske priser med op til 50% rabat. Åbn denne rabatkupon til at gå til kampagnesiden, og derefter brug koden til at få adgang t.o.m. 11. maj 2015 kl. 13:00.

17

Gyldig fra: 2015-04-14 Gyldig til: 2015-04-20

10% rabat + 80% rabat

10% rabat + 80% rabat - Webshoppen til Nelly.com kører det største udsalg nogensinde med op til 80% rabat. Brug Nelly rabatkoden og få yderligere 10% rabat på alle udsalgsvarer. Tag chancen og stil dit shoppingbegær med 50-80% på massevis med fine varer. Koden gælder indtil d. 12. april 2015, kl. 12:00.

2

Gyldig fra: 2015-03-31 Gyldig til: 2015-04-01

Kr 100,- rabat + Kr 250,- rabat

Påsketilbud! 2 Nelly rabatkoder der giver dig 2 rabatter:
- Kr 100,- rabat på alle køb over 600,- kroner.
- Kr 250,- rabat på alle køb over 1000,- kroner.
Rabatkoderne gælder kun t.o.m d. 1. april 2015 kl. 10:00. Gælder ikke Elvine, Tiger Of Sweden, UGG Australia, Prime Boots, Vans, By Malene Birger, Diesel, Replay, Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger, Carin Wester, Filippa K, Hunkydory, Denim & Supply By Ralph Lauren, Parajumpers, Alpha Industries, BLK DNM, Dagmar, Marc by Marc Jacobs, Marc Jacobs, Michael Michael Kors og J.Lindeberg.

KLIK FOR AT SE KODEN
9

Gyldig fra: 2014-09-15 Gyldig til: 2014-09-15

20% rabat

20% rabat - Største Nelly rabatkode nogensinde! Nelly.com fejrer 700.000 likes på Facebook-siden og giver dig 20% rabat på hele webshoppen (ikke Hilfiger, Carin Wester, Svea, Filippa k, Parajumpers, By Malene birger, Hunkydory, Denim & Supply). Skynd dig, koden virker kun i 2 timer, fra 20:00 til 22:00 den 15. september 2014.

Nelly.com
Nelly.com er en af nordens største onlinebutikker for folk med interesse for mode. Undertøj, accessories, tøj, badetøj og skønhedsprodukter fra hundredevis forskellige mærker. Nelly.com bliver opdateret med nyheder hver dag.