Telmore

Antal stemmer: 3. Vurdering: 3.9 / 5

Telmore sælger mobiltelefoni (også kaldet taletid), Mobilt Bredbånd og ADSL Bredbånd. Telmore har en stor webshop med det største udvalg i billige mobiltelefoner.

Læs mere >>

TelMore rabatkoder i Maj 2024 :

Indtast din e-mail og få gratis Telmore rabatkoder. Gå ikke glip af nye Telmore rabatkoder!

1

Gyldig fra: 2015-08-25 Gyldig til: Ukendt

Op til kr 700,- rabat

Op til kr 700,- rabat - Med TELMORE Play får du et helt almindeligt mobilabonnement, der udover tale og data, giver dig fri adgang til 13 underholdningstjenester. Du får bl.a. HBO Nordic, TV 2 Play, Min Bio, C More Play, TELMORE Musik, Mofibo, Ekstra Bladet Ekstra, Politiken Web, Euroman, Eurowoman, Gastro og Rum til en værdi over 900,- kroner pr. md, spar op til 700,- kroner pr. md.

KLIK FOR RABAT

Telmore

Telmore sælger mobiltelefoni (også kaldet taletid), Mobilt Bredbånd og ADSL Bredbånd. Telmore har en stor webshop med det største udvalg i billige mobiltelefoner.

Der er intet abonnement på mobiltelefoni. Du betaler kun for det, du bruger. Du vælger selv, om du vil tilmelde dig services som Fri Tale, TELMORE til TELMORE eller Ubegrænset sms og mms. Vælg Automatisk Optankning, hvis du vil undgå at løbe tør for taletid.

Enkel og billig mobiltelefoni og bredbånd
TELMORE startede som teleselskab i oktober 2000 og lancerede i marts 2008 TELMORE Bredbånd: en ADSL bredbåndsløsning, der er lige så enkel og billig som den velkendte mobilløsning. TELMORE har markedets mest gennemskuelige priser og leverer TELMORE's services under parolen Klar Tale. 
 
TELMORE have Danmarks bedste kundesupport 
 
TELMORE yder effektiv service til alle kunder. Du kan vælge, om du ønsker service over internettet, hvor du kan finde svar på de fleste spørgsmål, eller du kan kontakte TELMORE's kundeservice på telefon eller live chat. 
 
TELMORE's kundesupport er landets bedste, med de hurtigste svartider på kundehenvendelser. Det er en af grundende til, at TELMORE er det teleselskab, der har de meste tilfredse kunder: Ifølge Gallups målinger har TELMORE en kundetilfredshed på hele 92%. 
 
Landets største E-handelssted TELMORE er stadig Danmarks suverænt største nethandelssted med ca. 20% af samtlige Dankort-transaktioner på internettet i Danmark. 
 
TELMOREs hjemmeside er godkendt af E-handelsfonden til at benytte e-mærket. e-mærket er din sikkerhed for tryg og etisk korrekt handel og færden på nettet. Se mere om e-mærket på e-handelsfondens hjemmeside. 
 
TELMORE er også medlem af FDIH (Foreningen for Distance- og Internethandel), som er Danmarks forening for netbutikker. Medlemskabet giver TELMORE adgang til et stort videncenter og netværk, som TELMORE bruger for hele tiden at holde seg up-to-date med den nyeste viden om internethandel.