McAfee

Antal stemmer: 1. Vurdering: 3.0 / 5

McAfee til forbrugere rummer detail- og onlineløsninger i verdensklasse, som sikrer, beskytter og optimerer computerne hos private og i hjemmekontorer.

Læs mere >>

Kategorier

McAfee rabatkoder i April 2024 :

Der er i øjeblikket ingen aktive tilbud for denne butik

Indtast din e-mail nedenfor og vi vil lade dig vide, når vi har nogle nye kuponer. Gå ikke glip af nye McAfee rabatkoder!

Udløbne kuponer :

2

Gyldig fra: 2010-11-12 Gyldig til: 2010-11-30

20% Rabat - Eksklusivt: Få 20% instant rabat på McAfee Anitvirus Plus 2011 ved aktivere denne McAfee kampagnekode i feltet for McAfee salgsfremmende kode før betaling. Rabat fratrækkes med én gang!

McAfee 
McAfee til forbrugere rummer detail- og onlineløsninger i verdensklasse, som sikrer, beskytter og optimerer computerne hos private og i hjemmekontorer. McAfees avancerede detailløsninger til computere omfatter antivirus-, sikrings- og krypteringssoftware samt software til computeroptimering af første klasse.

McAfees administrerede websikkerhedstjenester gør brug af et patenteret system, herunder en særlig proces til levering af software via en internetbrowser. Tjenesterne leveres til brugerne online via McAfees websted dk.mcafee.com, en af de største abonnementssteder på internettet med mere end to millioner aktive, betalte abonnementer. Bemærk Afbrydelses processen!

McAfee tilbyder følgende produkter:

  • McAfee VirusScan
  • McAfee Personal Firewall Plus
  • McAfee SpamKiller
  • McAfee Web Essentials bundle
  • McAfee Privacy Services