LEGOLAND

Antal stemmer: 44. Vurdering: 3.7 / 5

LEGOLAND Billund er Danmarks sjoveste og mest kendte forlystelsespark. Her er masser af sjov og spændende oplevelser for børn og børnefamilier – og en perlerække af koncerter, shows og events for hele familien. Mon én dag er nok?g?

Læs mere >>

Der er i øjeblikket ingen aktive tilbud for denne butik

Indtast din e-mail nedenfor og vi vil lade dig vide, når vi har nogle nye kuponer. Gå ikke glip af nye LEGOLAND rabatkoder!

Udløbne eller usikre kuponer :

1

Gyldig fra: 2014-04-17 Gyldig til: 2014-06-30

GRATIS BØRNEBILLET

GRATIS BØRNEBILLET - Tegn en tegning af én LEGO® minifigur og aflevér din tegning i billethuset ved LEGOLAND®, så får du fri entré. Husk at skrive koden LL 212268 på tegningen. Klik her for mere information om tilbuddet. Gælder én gang pr. tegning for ét barn 3-12 år indtil den 30. juni 2014.

KLIK FOR RABAT
94

Gyldig fra: 2011-10-17 Gyldig til: 2011-10-31

GRATIS

GRATIS - Børn skal tegne en faktamedarbejder og skrive koden "Fakta 212055" bag på tegningen, så kommer de gratis ind. Ingen begrænsninger på hvor mange børn der kan komme ind.

81

Gyldig fra: 2011-08-01 Gyldig til: 2011-08-03

50% rabat

50% rabat - Sådan får du din Legoland rabatkupon: Gå til http://www.punica.de Klik på kurven: "Gutshein 2 tickets für 1" Klik på : Gutshein download Indtast dit fornavn og efternavn Download og Print.

KLIK FOR RABAT
23

Gyldig fra: 2011-05-01 Gyldig til: 2011-09-30

Kr 185,- pr person

Kr 185,- pr person - Som kunde i Danske Bank er prisen kr 185,- per person. Tilbuddet gælder til alle åbningsdage i april og september 2011. Åpne Legoland kupon for at læse mere om rabat fra den Danske bank.

KLIK FOR AT SE KODEN
58

Gyldig fra: 2010-07-27 Gyldig til: 2010-09-30

50% Rabat - Gå to i LEGOLAND ® og kom ind for det halve. Sådan gør du: 1. Send LEGOLAND til 1281, så modtager du en SMS med en rabatkode 2. Vis rabatkoden ved billethuset til LEGOLAND® . Hvem kan benytte LEGOLAND Rabatkoden? Du kan bruge rabaten, hvis du har et Telia mobil- eller mobilt bredbåndsnummer. Det eneste det kræver er, at du kan sende en SMS efter LEGOLAND rabatkoden.

KLIK FOR AT SE KODEN

 

LEGOLAND® er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien – mon du kan nå det hele på én dag?

 

 

 
Slip fantasien løs – til lands, til vands og i luften
LEGOLAND er en eventyrlig verden af fælles oplevelser for hele familien med barnet og fantasien i centrum. På LEGOLAND kan du virkelig slå dig løs til lands, til vands og i luften. Og uanset om du fortrækker action eller hygge, er der nok at vælge imellem på LEGOLAND.
 
LEGOLAND En verden af sjov og oplevelser for HELE familien
Den nye sæson byder på et gensyn med alle de kendte og elskede LEGOLAND oplevelser. Gå på opdagelse i det fascinerende Miniland, og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af millioner af LEGO® klodser. Se børnene tage deres første kørekort i Peugeot Trafikskolen. Nyd suset, når I sammen farer af sted i Dragen, Kongeborgens seje rutsjebane.
 
Tag med ubåden ned til hajerne i Atlantis by SEA LIFE. Bag snobrød med Høvding Langøre og vask guld i det vilde vesten. Huske badetøj og øjenklap, så du kan være med i de van(d)vittige søslag i Pirate Lagoon. Og hold hovedet koldt og skyderen varm, når du tager på den vildeste skattejagt i TEMPLET. Mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events venter på dig. Så glæd dig: I LEGOLAND er der fart, action og spænding for hele familien.
 
Verdens bedste miniferie – midt i LEGOLAND
Ta’ på miniferie på Hotel LEGOLAND, og gør dit besøg til den ultimative LEGO oplevelse. Gå på opdagelse i en verden fyldt med LEGO klodser og bo på et af de flotte temaværelser, som alverdens tapre riddere og skønne prinsesser er vilde med.
 
 
Hotel LEGOLAND er et moderne firestjernet hotel med alt, hvad hjertet begærer af restauranter, legepladser, aktiviteter og overraskelser – alt sammen i børnehøjde. ,
Vidste du i øvrigt, at LEGOLAND har en hjemmeside, hvor du kan booke familieferier?
 
På LEGOLAND Holidays finder du altid et godt tilbud på alt fra små hytter til temaværelser på Hotel LEGOLAND.
 
LEGOLAND Billund Resort – et ferieparadis for børnefamilier 
Når du bor på Hotel LEGOLAND, kan du købe et Resort Pass og få ubegrænset adgang til LEGOLAND Billund Resort, der er et sandt ferieparadis med masser af aktiviteter for børn og børnefamilier. Med et Resort Pass får I fri adgang til LEGOLAND, Lalandia Aquadome og Monkey Tonkey Land under hele opholdet.
 
Velkommen i LEGOLAND!

 

Forlystelsespark, Børneoplevelser, Familieoplevelser, Sjov, Billund, LEGOLAND

 

LEGOLAND Rabat, LEGOLAND Rabatkode, LEGOLAND Rabatkoder, LEGOLAND Rabatkupon, LEGOLAND Kupon, LEGOLAND Kuponkode, LEGOLAND Værdikode, LEGOLAND Kampagne, LEGOLAND Kampagnekode, LEGOLAND Fordelskode, LEGOLAND Kodenummer, LEGOLAND Kode, LEGOLAND Koder, LEGOLAND UdSalg, LEGOLAND Tilbud, LEGOLAND Kuponer, LEGOLAND Rabatter